De geschiedenis van Gevalia-koffie

Gevalia-koffie biedt de allerbeste koffiesoorten ter wereld. Maar u weet weinig over zijn rijke geschiedenis. De geschiedenis van Gevalia gaat 90 jaar terug tot 1920, toen het voor het eerst werd opgericht in Zweden door Victor Theodore Engwall & Co. Het bedrijf groeide veelvuldig en vestigde vestigingen in Zweden, Denemarken en de Baltische gebieden. Het exporteert zijn producten ook naar Europa en Amerika. In 1971 werd het bedrijf verkocht aan Kraft Foods.

Aanbiedingen en kortingsacties

Gevalia staat bekend om zijn aanbiedingen en kortingsacties. Tijdens de beginfase bood het bedrijf zijn gebruikers gratis koffiezetapparaten en koffiemokken aan als stimulans. Dit zorgde voor veel golf in de marketingindustrie en Gevalia bereikte een ongeëvenaarde plaats in de koffie-industrie. Gevalia’s advertenties waren te zien in grote kranten, televisiezenders, billboards en ook op internet.

Vandaag is de groei van Gevalia enorm geweest. Ze zijn de toonaangevende producenten van koffie en thee in vele delen van de wereld. Ze produceren hun koffie met de hoogste kwaliteit Arabische en Braziliaanse bonen die worden gemengd met andere smaakopwekkende ingrediënten.

Milieuvriendelijk

Gevalia is ook milieuvriendelijk. Het draagt ​​ertoe bij de wereld een betere plek te maken om te leven door onderwijskansen te bieden aan de behoeftigen. Ze leveren ook voedsel en medische benodigdheden aan de landelijke samenleving. Ze werken aan de standaardisering van de landbouw in vele delen van de wereld en dragen hun steentje bij aan het onderwijzen van landbouwtechnieken in onderwijsinstellingen.

Over het algemeen moet u het ermee eens zijn dat Gevalia veel inspanningen levert om uw kopje koffie nog zinvoller te maken.

Denemarken