Wat zijn de mobiele marketingoplossingen voor Denemarken?

Het bieden van mobiele marketingoplossingen is een vitaal en competitief bedrijf in Denemarken. Een overzicht van enkele van de vele bedrijven die marketingoplossingen bieden, toont de creatieve aard van dit bedrijf, een essentieel onderdeel van zakelijk succes in het huidige Denemarken. Denemarken is niet anders dan veel Europese landen in die zin dat het gebruik van mobiele apparaten een belangrijk en plezierig onderdeel van de dagelijkse routine is geworden en dat de keuzes die met en over deze apparaten worden gemaakt vaak een nauwkeurige uitdrukking zijn van de persoonlijkheid van de gebruiker. Mobiele technologie vervangt in snel tempo televisie en krantenpapier als advertentieformaat.

Betere mobiele marketingoplossingen

Toen Nextshore LLC op 20 september fuseerde met Mobileklik, hoopte men dat de groep beter toegerust zou zijn om mobiele marketingoplossingen te bieden in Denemarken. Technische middelen en ontwikkeling worden verzorgd door Nextshore LLC en verkoop- en marketingdiensten door Mobileklik. Nextshore is een Amerikaans bedrijf en Mobileklik was voorheen eigendom van een groep in Denemarken. Nextshore is gevestigd in Palm Beach, Florida. Op 14 december werd bekend dat Mobileklik succesvol was in de implementatie van de “Product Self-Promotion”, een mobiele marketingoplossing in Denemarken in opdracht van Trend Group. In wezen zet Mobileklik mobiele telefoons en mobiele apparaten van consumenten om in vrijwillige, mobiele marketingverslaggevers. Deze gedetailleerde rapporten helpen bij het ontwikkelen van oplossingen.

Is er niet meer voor mobiele marketingoplossingen Denemarken?

Een ander bedrijf in Florida dat marketingoplossingen in Denemarken promoot, is YouTrack. YouTrak is een divisie van The ERP Consulting Exchange, Incorporated. Dit bedrijf is meer gericht op eindgebruikers dan Conventions.net, dat ook oplossingen biedt via een zoekdirectory die informatie geeft over de inkooptrends van zowel beursorganisatoren als meetingplanners.

Het in Zweden en Denemarken opererende bedrijf Three verkoopt advertenties op zijn op mobiele apparaten gerichte Planet3 WAP-portal. De advertentievoorraad wordt verkocht door het Zweedse mobiele bureau Mobiento. Mobiento heeft een kantoor in Kopenhagen, Denemarken en heeft verschillende MMA Global awards gewonnen.

Al deze bedrijven behoren tot de tientallen bedrijven die concurreren om oplossingen te leveren en meer informatie wordt verkregen met het gebruik van dezelfde mobiele technologie-apparaten die dienen als een complex en onderhoudend canvas voor creatieve advertenties.

Denemarken