Technologie gebruiken om wereldwijd immigratiebeheer te transformeren

Binnenlandse immigratieadvocatenkantoren en immigratiejuristen worden geconfronteerd met meerdere uitdagingen, maar de uitdaging waarmee de praktijk van wereldwijde immigratie wordt geconfronteerd, is tienvoudig. Internationale immigratieprofessionals moeten manieren vinden om de praktijken van immigratiewetgeving in landen over de hele wereld te begrijpen, evenals manieren vinden om het delen en verspreiden van complexe informatie tussen landen en met meerdere wereldwijde belanghebbenden te beheren.

Een moeizaam en arbeidsintensief proces

Vroeger, dat is nog maar twintig jaar geleden, was het proces van wereldwijd immigratiebeheer buitengewoon moeizaam, moeilijk en arbeidsintensief. Het gebruik van postdiensten en weken wachten op de aankomst of bezorging van pakketten was normaal en onderdeel van de standaard bedrijfsvoering. Neem het volgende als voorbeeld van hoe traag en warrig het proces van wereldwijde immigratie zou kunnen zijn:

Stel je voor dat je een internationale immigratieprofessional bent in de Verenigde Staten. U werkt om een ​​bedrijfsmedewerker van India naar Denemarken te sturen. Eerst moet u actuele immigratiecodes uit Denemarken verkrijgen. Als u ze niet in ons bestand hebt (of als ze zijn gewijzigd sinds u ze voor het laatst hebt gebruikt), moet u een overheidskantoor in Denemarken (of een consulaat in de VS) bellen, faxen of mailen om die bestanden te ontvangen. U dient dan de benodigde gegevens in te vullen. Zodra u die informatie heeft ingevuld, moet u die bestanden naar de aanvrager in India mailen. De Indiase staatsburger moet de documenten ondertekenen en verifiëren en ze vervolgens samen met de relevante persoonlijke identificatiegegevens naar u terugsturen. U kunt dan ter goedkeuring naar Denemarken sturen. Dit proces kan maanden in beslag nemen. En let op, als er fouten zijn, moet het hele proces worden herhaald.

Beperkte mogelijkheden

Geluid laag? Het was. En het beperkte de mogelijkheden voor echte wereldwijde zaken waar de grenzen voor zaken transparant waren. Het goede nieuws is dat er tegenwoordig een betere manier is. Casemanagementbedrijven die immigratieprofessionals helpen bij het beheren van wereldwijde immigratie, hebben deze taken veel, veel gemakkelijker gemaakt. Door gebruik te maken van web gebaseerde technologie en digitale handtekeningen, kunnen alle benodigde gegevens online worden geopend, verspreid en ingediend. U kunt buitenlandse adviseurs kiezen en beheren via het online systeem. U kunt on-demand toegang krijgen tot informatie voor advocatenkantoren, wereldwijde partners, bedrijven en andere zakelijke entiteiten en werknemers en u kunt zelfs toegang op meerdere niveaus instellen die bepaalde informatie beperken. En u kunt systematische digitale processen creëren om standaardpraktijken te bedenken voor uw organisatie en de consultants waarmee u werkt, allemaal vanaf een computer en allemaal vanaf elke locatie ter wereld.

Digitale technologie heeft echt een revolutie teweeggebracht in de manier waarop wereldwijde immigratieprofessionals immigratie beheren en heeft het leven in een echt mondiale wereld voor iedereen toegankelijker gemaakt.

Denemarken