3 tips om je Skagen-horlogebandjes schoon te maken

‘Skagen Watch’ is vernoemd naar het fantastische schiereiland Skagen in Noord-Denemarken. Net als het pittoreske landschap van de stad, vinden ook Skagen-horlogebandjes een ongeëvenaarde aanwezigheid op de wereldmarkt.

Zoals al bekend, hoewel een van de meest exotische horlogebanden door Skagen wordt geproduceerd, is het soms best moeilijk om ze even schoon te houden! Het schoonhouden van uw Skagen horlogebanden is uiterst belangrijk vanuit het oogpunt van onderhoud. Omdat het gemaakt is van hoogwaardige materialen, vereist het betere zorg dan andere. Hier volgen enkele van de best gevolgde tips om het vuil van je exotische schoonheid te houden.

De drie tips

1. Perfect Cleaner Mixture Voorbereiding

Dit is de meest essentiële van alle stappen. Exacte verhoudingen van twee mengsels moeten worden gemaakt en vervolgens voorzichtig gemengd. Bereid eerst een ammoniakoplossing op waterbasis in één container. Doe dan in een andere wat geconcentreerde alcohol en voeg water toe tot het zijn geur verliest. Als je klaar bent, meng je gelijke hoeveelheden van deze twee mengsels en was je het voorzichtig, draag daarbij bij voorkeur handschoenen.

2. Het vocht eraf vegen

Het is altijd beter om een ​​puur katoenen doek of een katoenen trekje zelf te gebruiken om het oplossingsmengsel af te vegen dat u eerder hebt gebruikt om het vuil te verwijderen. Dit zorgt voor een krasvrije reiniging van de banden.

3. Metalbands vragen extra

Het bovenstaande is echt goed voor leren banden, maar als u een van de elegante gebruikers van het assortiment bent, is het tijd om er extra voor te zorgen. Vergeet niet om de wijzerplaat (mogelijk met een plastic) af te dekken voordat u het chemische mengsel aanbrengt.

Er is een nieuwe Skagen horlogebandreiniger beschikbaar op de wereldmarkt, waar de reeds bereide oplossing wordt geleverd in de vorm van een conditioner die zacht genoeg is om zowel in metaal, leer of elastiekjes te worden gebruikt.

Denemarken