De geschiedenis van Pandora-sieraden

Pandora is een wereldberoemd sieradenmerk opgericht in Denemarken. Hoewel het bedrijf het meest algemeen wordt erkend voor zijn aanpasbare Pandora-bedelsarmbanden, biedt het ook andere complementaire sieradenlijnen, bestaande uit ringen, oorbellen, kettingen, enzovoort, enzovoort.

De start van Pandora juwelen

Pandora is ontstaan ​​in 1982 toen Per en Winnie Enevoldsen een juwelierszaak openden in de wijk Norrebrogade in Kopenhagen. Nadat hun sieraden steeds populairder werden en in die tijd grote publieke bezorgdheid wekten, verlegde het paar hun aandacht naar de groothandel. Ed Hardy door hun eigen productiefaciliteit in Thailand te openen, Pandora Productions, en ontwerper Lone Frandsen in te huren om in 1984 een unieke sieradenlijn te helpen creëren. werkte samen met Lone om Pandora’s kenmerkende stijl en aanpasbare bedelarmband te creëren.

Pandora-sieraden worden momenteel verkocht in meer dan 20 landen in Noord-Amerika. In 2006 lanceerde Pandora zijn eerste Pandora-winkel in Hamburg, Duitsland, gevolgd door locaties in Australië, Denemarken, Zwitserland, de Verenigde Staten en zelfs nu China. Pandora heeft meer dan 1.200 medewerkers over de hele wereld in dienst.

Een grote collectie juwelen

Pandora biedt ook collecties ringen, oorbellen en kettingen, waaronder de meest vooraanstaande Pandora’s “Mix-and-Match”-oorbellen, bestaande uit een collectie van tien zilveren en gouden oorringen en 80 verschillende bedels die kunnen worden verwisseld om nieuwe looks te creëren. Pandora’s “Match”-sieradenlijn bestaat uit een assortiment ringen, oorbellen, halskettingen en teenringen die bedoeld zijn om te coördineren met Pandora’s charme-selectie. In 2008 introduceerde Pandora sieraden een nieuwe collectie sieraden genaamd “LovePods”, volledig gemaakt van 18k goud en edelstenen zoals diamanten, amethist, peridoot, kwarts, citrien, spinel en topaas.

De LovePods-lijn bevat een selectie ringen die zijn ontworpen om te worden “gestapeld” of gecombineerd om een ​​unieke look te creëren. De collectie, ontworpen door goudsmeden Mads Trolle en Le Antony Gray, omvat ook een reeks kettingen, hangers, armbanden en oorbellen in stationstijl.

Denemarken