Kawasaki Shoes – De bestverkochte schoen van Denemarken!

Kawasaki Shoes is een merk dat, ondanks de Japanse naam, in Denemarken wordt ontworpen en geproduceerd. Deze schoenen zijn het best verkochte schoenontwerp in de geschiedenis van Denemarken. Het bedrijf werd meer dan 35 jaar geleden in Denemarken opgericht en hoewel de schoenen nog steeds in de oorspronkelijke fabriek worden gemaakt met dezelfde machines, zijn ze in het moderne tijdperk gebracht met veel verschillende kleuren die tegenwoordig worden geproduceerd en niet alleen het zwart en wit van de originele schoen. Tegenwoordig hebben ze een trendy retro-stijl, maar worden nog steeds gemaakt van alle natuurlijke materialen en alle fabricage van de schoenen gebeurt in Europa.

Een comfortabele badmintonschoen

In 1972 was het bedrijf J Hammergaard Hansen Sport A/S op zoek naar een comfortabele badmintonschoen en richtte het merk Kawasaki op. Na dertig jaar de mode – lifestyle markt in Scandinavië (Denemarken, Zweden en Noorwegen) in het nauw te hebben gedreven, besloten ze in 2006 om de Europese markt te betreden. Kawasaki had bewezen een oersterke concurrent te zijn op de Scandinavische fashion-lifestyle markt en verovert nu ook de Europese markt.

Kawasaki Shoes houdt rekening met de zorgen van de wereld als het gaat om het milieu en gebruikt alleen natuurlijke stoffen – rubber, katoen en suède – in hun ontwerpen en de zolen zijn vervaardigd met behulp van de hete vulkanisatiemethode waardoor ze extreem flexibel, comfortabel en lang zijn dragen.

Kawasaki-schoenen worden verkocht in heel Europa, waaronder landen als Italië, Frankrijk, IJsland, Noorwegen, Zweden, Zwitserland, Portugal, Spanje, Griekenland, Duitsland, Oostenrijk en het Midden-Oosten.

Mannen houden van de eenvoudige, comfortabele styling van de Kawasaki-schoenen en -laarzen die in veel basiskleuren verkrijgbaar zijn, van klassiek zwart en wit tot zacht beige en blauw. Er zijn ook materialen met cartoonontwerpen met vetersluitingen, geperforeerde details, ritssluiting aan de binnenkant, verweerde lederen bekleding en de fabelachtig comfortabele en flexibele rubberen zool.

Ook vrouwen houden van de trendy, retro-look van de klassieke zwarte of witte sneaker, maar hebben keuze te over met de talloze beschikbare kleuren en stoffen. Er zijn schoenen van stof, suède of canvas met de logodetails aan de zijkant en zelf-te-strikken sleutelgatsluiting en natuurlijk die gevulkaniseerde rubberen zool voor het grootste comfort en de duurzaamheid die je zou verwachten van Kawasaki-schoenen. Het scala aan kleuren en ontwerpen, van strepen, ruiten, bloemenprints en cartoonprints, zal de meest sleetse schoenenkoper fascineren en plezieren. Of je nu een schoen wilt om te dragen tijdens het spelen van je favoriete sport of gewoon om te ontspannen op het strand of in het park, je zult genieten van de look en feel van Kawasaki-schoenen.

De meest verkopende schoen ooit van Denemarken

Om de meest verkopende schoen ooit van Denemarken te zijn, moeten deze schoenen iets speciaals hebben. Sinds 2006 ontdekt de rest van Europa het comfort en de stijl van dit toonaangevende Deense design met de Japanse naam. Misschien is het tijd om zelf een paar te proberen en erachter te komen wat je hebt gemist. Het volledige assortiment schoenen voor zowel heren als dames kan online worden gekocht, dus waar je ook woont, je kunt Kawasaki-schoenen zelf ontdekken.

Denemarken