Hoe Trollbeads hun individualiteit behouden

In het begin waren Trollbeads het geesteskind van een Deense goudsmid Svend Nielsen, een uniek cadeau voor vrienden en familie in 1976 en nu in 2008 zijn Trollbeads een van de snelst verkopende sieraden, niet alleen in Denemarken maar wereldwijd.

Een populaire juwelenhandel

Wat maakt Trollbeads-sieraden zo aantrekkelijk voor zo’n breed en gevarieerd klantenprofiel? Dat is de vraag die zowel binnen de juwelenhandel als de consument op ieders lippen ligt. Een deel van het antwoord op deze vraag ligt in het uitgangspunt dat Svend Nielsen had toen hij de eerste Trollbead maakte, hij had het historische succes gezien van de traditionele bedelarmband met gouden en zilveren bedels die aan een traditionele armband zouden worden gesoldeerd. Deze traditionele stijl van sieraden was al vele, vele jaren succesvol vanwege de manier waarop mensen bedels konden verzamelen en hun armband konden personaliseren, maar zodra de bedels op de bedelarmband zaten, zou de stijl worden hersteld en alleen grote omwentelingen en kosten zouden de stijl van de armband. Het uitgangspunt van Svend Nielsen was om een ​​bedelarmband te maken die vergelijkbaar met de traditionele bedelarmband zou kunnen worden gepersonaliseerd, maar die in een handomdraai kan worden veranderd en veranderd zonder dat technische kennis nodig is. Zijn creatie was Trollbeads met een vossenstaartarmband die muranoglas, gegoten zilveren en gouden kralen op elk moment aan en uit konden schuiven.

De tweede generatie is aan de slag

Dit uitgangspunt van een sieraad dat net zo vloeibaar kan zijn als het kiezen van een outfit voor een avondje uit, spreekt tot de verbeelding van vrouwen en mannen over de hele wereld. Nu in 32e jaar Trollbeads geleid door de tweede generatie van de familie Lise Aagaard, en wat Trollbeads in de voorhoede van deze nieuwe en groeiende juwelenmarkt heeft gehouden, is dat ze niet bang zijn om te innoveren en te diversifiëren, waarbij het bedrijf veel van hun favoriete kralen om nieuwe kralen in het assortiment te brengen om het assortiment fris en nieuw te houden voor al hun fans. Kralen zoals de amberkleurige kralen die in 2007 werden gelanceerd en de Spring Kit hebben de Trollbead-enthousiasteling in de ban gehouden van wat er komen gaat, terwijl de uitbreiding naar trollbead-ringen dit seizoen echt iedereen zal verbazen die meer wil dan alleen Trollbead-armbanden en -kettingen.

Deze constante liquiditeit van verandering en evolutie is wat Trollbeads zo beroemd heeft gemaakt en wat het bedrijf zo’n enorme aanhang over de hele wereld heeft gegeven, dus misschien wordt het tijd dat je lid wordt van de club en je eigen Trollbead-sieraad begint te verzamelen.

Denemarken